Menu
Ricor | Nieuws  
Home / Ricor | Nieuws

Onze Website in elke browser beschikbaar.

Posted by Ricor Security on 11 March, 2018

Vanaf heden is onze website in elke browser te bekijken zowel mobiel als op elke Mac of windows PC, kijk gerust eens rond!


Wisenet X Chipsets van Hanwha Techwin (Voormalig Samsung) wint 'Grand Prize'

Posted by Lorenzo on 28 Februari, 2018

De high-performance chipset die in Wisenet X-camera's is geïntegreerd, heeft de Grand Prize ontvangen tijdens de High-Tech Safety Industry Product and Technology Awards 2017 die op 28 november in Korea zijn gehouden. De High-Tech Safety Industry Product and Technology Awards werden voor het eerst in 2015 gehouden voor de erkenning van uitstekende producten en technologieën die bijdragen aan een veiligere samenleving door middel van constante ontwikkeling van geavanceerde technologie. De awards zijn gesponsord door 15 overheidsinstanties en organisaties, waaronder Ministry of Trade, Industry and Energy (MOTIE), Ministry of the Interior and Safety (MOIS) en Defence Acquisition Program Administration (DAPA). “We zijn zeer verheugd dat de Wisenet X-cameraserie zo'n belangrijke, prominente award heeft gewonnen,” zegt Bob (H.Y.) Hwang Ph.D, Managing Director van Hanwha Techwin Europe. “Overal ter wereld wordt erkend dat onze Wisenet X-camera's een nieuwe standaard hebben bepaald. Deze award volgt na de aankondiging van een paar maanden geleden dat Wisenet X is uitgeroepen als winnaar van de categorie Video Surveillance Hardware van de Benchmark Innovation Awards 2017 in het Verenigd Koninkrijk. “De ontwikkeling van Wisenet X-camera's toont aan dat ‘We move with trust’ door goed te luisteren naar onze klanten en rekening te houden met hun toekomstige en huidige behoeften. We begrijpen dat onze klanten niet alleen criminelen willen afschrikken en detecteren, maar ook meer van hun bewakingscamera's verwachten dan mogelijk is met standaard HD-camera's. De detailhandel heeft bijvoorbeeld steeds vaker bewakingscamera's nodig die hen helpen de klantervaring te verbeteren door middel van video-analyse. Als gevolg hiervan zitten de Wisenet X-open platformcamera's boordevol innovatieve, praktische functies, waarvan sommige uniek zijn voor Hanwha Techwin.” Dankzij de nieuwe architectuur is de Wisenet X-chipset drie keer sneller, zo kunnen videobeelden veel sneller worden verwerkt en geanalyseerd. Wisenet X-camera's zijn uitgerust met de beste 150dB WDR-technologie (Wide Dynamic Range) en de beste F0.94 gemotoriseerde varifocale lens. Samen leveren deze functies superieure kleurenbeelden, ongeacht de omgeving of het tijdstip, en zonder behoefte aan IR LED’s of extra verlichting. Bepaalde modellen hebben gyrosensoren voor verbeterde beeldstabilisatie.

Het nieuwe Inim Prime systeem!

Posted by Lorenzo on 8 Februari, 2018

Inim heeft kortgeleden het volledig vernieuwde Prime inbraaksignalerings-systeem onthuld, Het Prime systeem biedt gebruikers de mogelijkheid om alles volledig naar wens in te stellen voor het optimale gebruiksgemak. Het systeem overtreft alle andere traditionele beveiligingssystemen in flexibiliteit en gebruiksgemak waarbij automatisering volledig te integreren zijn binnen het systeem. De mogelijkheden van dit systeem zijn eindeloos aanpasbaar en daarmee kunnen wij u zowel een compleet inbraaksignaleringssysteem als een Huisautomatiseringssysteem aanbieden met de kwaliteit die u van Inim gewend bent.