Menu
Over Ons  

Over Ricor

Wij adviseren, projecteren & installeren inbraaksignalerings, CCTV, Toegangscontrole & Brandontruimingsinstallaties voor elke toepassing.

Ons Bedrijf - Wij staan voor een uiterst kwalitatieve en klantgerichte aanpak, Beveiligen is tenslotte een Zaak van Vertrouwen.Opgericht - Wij bieden onze klanten al sinds 1995 de vertrouwde, kwalitatieve en onderscheidende "handtekening" in al onze installaties.


Bedrijf - Ons bedrijf is sinds 2015 een Familie-bedrijf waarbij 2 generaties voor u een uitmuntende service waarborgen, ons van oorsprong Zeeuws bedrijf opereert landelijk & internationaal met klanten binnen o.a. de Benelux & Duitsland.


Doel - Elke klant is voor ons speciaal, zakelijk of particulier groot of klein, wij laten onze installaties voor ons spreken.


Kwaliteit - Met klanten zoals: Particulier, MKB, Groot Zakelijk, Luchtvaart, Scheepvaart, Overheden & bankwezen, streven wij naar een zo hoog mogelijk te behalen kwaliteitsdoel en klant-tevredenheid.

Waarom Ricor?

Kiest u voor Ricor Security, dan kiest u voor:

Uitstekende Service

Wij zetten in op een uitstekende service voor al onze klanten groot of klein, al onze systemen zijn voor ons bijzonder en ten alle tijden maatwerk.

Klantgerichte Aanpak

Heeft u vragen of kunnen wij iets voor u betekenen? Uiteraard staan wij voor u klaar dit alles zodat wij u zoveel als mogelijk kunnen ontzorgen.

Kwalitatief Gericht

Elke installatie die wij aanbieden behandelen wij met een specifiek op uw situatie aangepaste aanpak, hierin bespreken wij uitvoerig de mogelijkheden en wensen met u door zodat wij alles volledig naar uw wens kunnen opleveren. Al onze installaties worden dan ook geinstalleerd door ons met de hoogste zorgvuldigheid, hierin onderscheiden wij onszelf in de branche en kunnen wij met recht trots zijn op al ons werk.

BORG-Erkend Beveiligingsbedrijf

Wij zijn sinds jaar en dag BORG-Erkend Technisch beveiligingsbedrijf en gecertificeerd in alle deelgebieden.


Het CCV heeft ons onlangs onderscheiden met het "Vakman" label, hiermee behoren wij tot de selecte groep van bedrijven binnen Nederland vallen waar geen aanmerkingen bij certificering worden geconstateerd.

Ricor | Contact

Hieronder vindt u onze relevante contactgegevens.

Leuke Weetjes

Kilometer kabel verbruikt

Kopjes koffie gedronken

MWh zonne-energie opgeleverd in 2020

Zonnepanelen geplaatst op ons bedrijfspand

Onze partners

Met trots werken wij samen met de volgende bedrijven, samen sta je sterker en dat is ook het uitgangspunt voor onze samenwerking met onze partners
Klik op de logo's van de bedrijven om de desbetreffende website te bezoeken.* All trademarks, service marks, trade names, trade dress, product names and logos appearing on the site are the property of their respective owners,
including in some instances HMLLC. Any rights not expressly granted herein are reserved.