Menu
Meer informatie  
Home / Video-observatie

Video-observatie

OP HET GEBIED VAN VIDEO OBSERVATIE HEEFT RICOR SECURITY VOOR U ALTIJD DE JUISTE OPLOSSING VOOR HANDEN. VIDEO OBSERVATIE KAN TEGENWOORDIG OP VERSCHILLENDE MANIEREN WORDEN TOEGEPAST.

DE VRAAG DIE ALTIJD GESTELD MOET WORDEN IS "WAT WILT U MET UW OBSERVATIE SYSTEEM BEREIKEN?”.
OVERZICHT VAN EEN BEPAALDE SITUATIE…?
HERKENNING VAN PERSONEN EN OF OBJECTEN…?
ÓF EEN COMBINATIE MET EEN TOEGANGSCONTROLE- OF INBRAAKSIGNALERING SYSTEEM?

HET ZIJN ALLEMAAL VRAGEN WAAROP ALLEEN ANTWOORD GEGEVEN KAN WORDEN NA EEN GEDEGEN ANALYSE EN ADVIES SAMEN MET U.

RICOR SECURITY WERKT SAMEN MET GERENOMMEERDE LEVERANCIERS OP HET GEBIED VAN VIDEO OBSERVATIE ZODAT U ALTIJD ZEKER BENT VAN DE MEEST PROFESSIONELE EN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE VOOR UW OPLOSSING.

VOORAL BIJ HET TOEPASSING OP DE WERKVLOER OF HET PUBLIEKE DOMEIN KOMT DE REGELGEVING OM DE HOEK KIJKEN WAARBIJ HET BELANGRIJK IS DE REGELS OMTRENT DE PRIVACY VAN MENSEN TE MOETEN WAARBORGEN, MAAR DAARENTEGEN DE BEST MOGELIJKE OBSERVATIE VAN HET OBJECT TE BEHOUDEN.

EEN RUIME ERVARING OP DIT GEBIED ZORGT ERVOOR DAT U NIET LATER VOOR VERASSINGEN KOMT TE STAAN EN DAT U ALTIJD DE BESTE OPLOSSING VOORGEDRAGEN KRIJGT VOOR UW VRAAGSTUK.

OOK VOOR DE UITVOERING VAN GROTERE PROJECTEN ZOALS INDUSTRIËLE TERREINEN EN STADSKERNEN HEEFT RICOR SECURITY EEN RUIME ERVARING.
PROJECTEN ZOALS HET BEVEILIGEN VAN UITGAANSCENTRA, OPENBARE GEBOUWEN, SCHOLEN EN STATIONS VAN HET OPENBAAR VERVOER VEREISEN EEN DESKUNDIGE AANPAK.
RICOR SECURITY REGELT ZOWEL HET VOORTRAJECT, DE UITVOERING EN HET NATRAJECT OP DESKUNDIGE WIJZE.

WILT U MEER WETEN OVER WAT RICOR SECURITY HIERIN VOOR U KAN BETEKENEN? NEEMT U DAN GERUST CONTACT OP VIA HET CONTACTFORMULIER OP ONZE WEBSITE.