Menu
Meer informatie  
Home / Toegangscontrole

Toegangscontrole

TOEGANGSCONTROLE BIEDT U DE MOGELIJKHEID OM TE CONTROLEREN WIE ER TOEGANG HEEFT TOT UW GEBOUW.
RICOR SECURITY HEEFT RUIME ERVARING OP HET GEBIED VAN TOEGANGSCONTROLE.

SLOTEN EN SLEUTELS BIEDEN U DE MOGELIJKHEID OM HET GEBOUW TE BEVEILIGEN. MAAR WANNEER SLEUTELS ZOEK ZIJN OF GESTOLEN WORDEN, IS ER HET ONGEMAK EN DE KOSTEN OM DE SLOTEN TE VERVANGEN EN DE NIEUWE SLEUTELS UIT TE DELEN. SLEUTELS KUNNEN EVENEENS GEKOPIEERD WORDEN WAARDOOR ER NOG MEER VEILIGHEIDSRISICO’S ONTSTAAN.

ELEKTRONISCHE TOEGANGSCONTROLE LEVERT DE MEEST EFFICIËNTE EN GESCHIKTE MANIER OM UW GEBOUW EN BEZITTINGEN TE BEVEILIGEN.
DOOR EEN TOEGANGSCONTROLESYSTEEM TE INSTALLEREN HOEFT U NOOIT MEER EEN SLOT TE VERVANGEN!
KAARTEN WORDEN GEBRUIKT OM TOEGANG TE AUTORISEREN TOT DE DEUREN DIE AANGESLOTEN ZIJN OP HET SYSTEEM. DE KAARTEN KUNNEN TEVENS OP EEN EENVOUDIGE MANIER GEBLOKKEERD WORDEN IN HET SYSTEEM INDIEN ZE ZOEK ZIJN OF GESTOLEN WORDEN, OF WANNEER DEZE NIET WORDEN INGELEVERD NADAT IEMAND HET BEDRIJF HEEFT VERLATEN.
GEBLOKKEERDE KAARTEN KRIJGEN GÉÉN TOEGANG MEER TOT DE DEUREN DIE AANGESLOTEN ZIJN OP HET SYSTEEM.

NADAT EEN TOEGANGSCONTROLE SYSTEEM GEÏNSTALLEERD WORDT, ZULLEN ALLE DEUREN GECONTROLEERD DOOR HET SYSTEEM AUTOMATISCH VERGRENDELEN WANNEER DE DEUR GESLOTEN IS. IEDEREEN ZONDER EEN PIN CODE OF EEN PROXIMITY KAART EN/OF SLEUTEL KUNNEN NIET BINNEN KOMEN.
INDIEN NODIG, KUNNEN DEUREN ZO GEPROGRAMMEERD WORDEN DAT ZE ONTGRENDELD ZIJN GEDURENDE EEN VOORGEPROGRAMMEERDE TIJD.

TOEGANGSCONTROLE BIEDT TEVENS EEN FLEXIBELE CONTROLE OVER DE TOEGANGSRECHTEN VAN DE GEBRUIKERS. ZO HEBBEN BIJVOORBEELD ALLE WERKNEMERS TOEGANG TOT DE HOOFDINGANG VAN HET GEBOUW, MAAR ZIJN DE VERSCHILLENDE AFDELINGEN OF RUIMTES SLECHTS TOEGANKELIJK VOOR DIEGENE DIE ER MOETEN ZIJN.
ER KAN OOK EEN TIJDSLIMIET VERBONDEN WORDEN AAN DE TOEGANG VAN DEZE DEUREN WAARDOOR BEPAALDE GEBRUIKERS ENKEL OP BEPAALDE MOMENTEN VAN DE DAG ÓF NACHT TOEGANG KUNNEN KRIJGEN.


Biometrie

MET BIOMETRIE IS OPTIMALE TOEGANGSCONTROLE GEEN PROBLEEM. HET IS ONMOGELIJK OM BIOMETRISCHE DATA AAN IEMAND DOOR TE GEVEN OF OP EEN ANDERE MANIER ZOEK TE MAKEN.
DE GEAUTORISEERDE GEBRUIKER MOET IMMERS ALTIJD FYSIEK AANWEZIG ZIJN OM TOEGANG TE KRIJGEN.
NIEMAND KAN ZICH VOOR EEN ANDER UITGEVEN.

SNEL ‘EVEN' EEN COLLEGA EEN PASJE GEVEN OF DE CODE VOOR HET ALARM AAN EEN ‘VRIEND’, IS HIERMEE VERLEDEN TIJD!
IDENTIFICATIE ZONDER ALLERLEI PASJES EN CODES IS ZEER KLANTVRIENDELIJK.
BIJ U GÉÉN WACHTRIJEN EN MENSEN DIE ZOEKEN NAAR HUN PASJES.
BINNEN ÉÉN SECONDE IS ER EEN ‘’GROENLICHT’’ (OF U LAAT HET DEURTJE OPEN GAAN) DOOR SNEL EEN VINGER TE LATEN SCANNEN. U HOEFT ZICH GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER PRIVACYZAKEN, OMDAT DE GEGEVENS DIE U OPSLAAT NIET TERUG ZIJN TE HERLEIDEN TOT INDIVIDUELE VINGERAFDRUKKEN.
BIOMETRIE IS DE ALGEMENE BENAMING VOOR HERKENNING OP BASIS VAN LICHAAMSKENMERKEN.
ER ZIJN DUS VELE VORMEN VARIËREND VAN STEM, DNA, HAND, OOR, GEUR, GEZICHT, IRIS EN VINGER.

WERELDWIJD IS DE KEUZE VOOR EEN VINGERSCAN HET GROOTST.
NAAST HET FEIT DAT HET ZÉÉR EENVOUDIG IS, IS HET OOK HET VEILIGST.
EEN VINGER HEBBEN WE IMMERS ALTIJD BIJ ONS!

WILT U MEER WETEN OVER WAT RICOR SECURITY HIERIN VOOR U KAN BETEKENEN? NEEMT U DAN GERUST CONTACT OP VIA HET CONTACTFORMULIER OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN OP ONZE WEBSITE.